^Vissza a lap tetejére

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Segíthetünk több, mint 70 paraméter elemzésében!

pl.: szív-és érrendszeri problémák,

nyirokrendszer, hormonrendszer, vese,

csont,- izomrendszer, ízületek, gerincpanaszok,

Keressen fel bennünket elérhetőségeinken!

Get Adobe Flash player

Hirdetések:

Hírlevél feliratkozás

A Plantis Regenerációs Központ 2013. január 11-én nyitotta meg kapuit Székesfehérváron. Dolgozóink több éves tapasztalata segít minket abban, hogy a szolgáltatásainkat igénybe vevők egy magasabb szintű ellátásban részesüljenek. Nemcsak szakmai tudás az, amivel a pácienseinket fogadjuk, hanem emberközpontú, empatikus, családias légkört is teremtünk a számukra. Ezáltal a regenerációt elérhetőbbé tesszük, és kialakítjuk az egészségtudatos életmód jelentőségét.  Központunkban részletes tájékoztatást adunk aktuális akcióinkról, és a lehetséges fizetési konstrukciókról. Az emberi test könnyen javítható, ha tudjuk a módját. Az embereknek általában nincs idejük, éppen ezért mi igyekszünk a leghatékonyabb változást létrehozni a lehető legrövidebb idő alatt. Alapvető fontosságúak a rezgés terápiák. A tapasztalat azt mutatja, hogy ez egy működő valóság. Járóbeteg ellátás formájában, napi szintű kezelésekkel, rugalmas időbeosztással segíthetünk kezeltjeinknek. Hat- nyolc hét alatt a test regenerálttá válhat és jelentősen csökkenhet vagy akár meg is szabadulhat fájdalmaitól. A tünetek megszűnése után életmódváltás szükséges ahhoz, hogy a panaszok ne térjenek vissza.


A Plantis Regenerációs Központot úgy építettük fel, hogy felerősíti a belső szándékot, igényt a változáshoz. Minden embernek a teste a legjobb barátja. Nem a szülője vagy a gyereke, nem a férje vagy a felesége, hanem a saját teste. A férfiak előbb gondoskodnak az autójukról, mint a saját testükről. Nők, asszonyok mindenkiről gondoskodnak, csak saját magukról nem. Újra vissza kell állítani a testünkkel való jó barátságot, ami kisgyermekkorban még mindenkinél automatikusan megvan! (Egy kisgyermek egységben él a testével, hallgat a teste jelzéseire – ő és a teste szétválaszthatatlanok!) Segítünk helyrehozni az elmúlt több éves (évtizedes) helytelen hozzáállás (életmód) következményeit, majd egy „testbarát” életszemlélettel folytatható az ÉLET. A jelenlegi nyugati típusú gyógyítási rendszer azt a tévhitet sugallja az orvosnak, betegnek egyaránt, hogy egy betegséget egy adott gyógyszer meggyógyít. Az emberek „elviszik” a testüket az orvoshoz, hogy az „javítsa meg”, mint ahogy az autónkat visszük a szervizbe. Ez a hozzáállás sosem működött – most sem! Szemléletváltozásra, más hozzáállásra van szükség egy egészségesebb (betegségektől mentesebb) népesség kialakításához. Szükséges az egyéni felelősség kihangsúlyozása – mi az, amit az egyénnek meg kell tennie, ha már elege van a betegségéből. Ennek az új nézőpontnak a kialakításában és gyakorlati alkalmazásában kíván segítséget nyújtani a PLANTIS REGENERÁCIÓS KÖZPONT. Tolmácsolunk a páciens teste és tudata között. Lefordítjuk a test üzenetét. A munkatársainkkal kialakított értékrendünkben a legfontosabb az ember, és minden más csak azután következhet. Holisztikus és komplex a rendszerünk. Érdekeltek vagyunk kezeltjeink gyors felépülésében. Nagy hangsúlyt fektetünk az egyensúlyra, és a regenerációt nagyban segítő harmonikus környezetet teremtünk pácienseink számára. Fontos számunkra, hogy társadalmunkban kialakuljon az igény a betegségek megelőzésére. Folyamatosan bővülő eszközökkel igyekszünk támogatni a szervezetet, hogy az sejtszinten regenerálhassa önmagát. Cégünket fejleszteni kívánjuk, pácienseink még nagyobb elégedettségére és legfőképpen egészségére.

 

Dr. Kovács Csaba, állandó orvosunk:
1982-2008-ig dolgoztam, tanultam a hagyományos egészségügyben. A 6 év egyetem mellett 2 év műtőssegédi és 18 év aktív orvosi munka szolgáltatta azt a nagy tapasztalatot, amit a jelen gondolkodásomban kamatoztatni tudok. Megjártam a hagyományos egészségügyi szolgálat hierarchikus lépcsőfokait, műtőssegédként kezdtem és főorvosként léptem ki belőle. Sok-sok öröm és bánat, keserűség és sikerélmény kísért az utamon azt elősegítve, hogy egyben láthassam az EGÉSZ-et – fehéren feketén. Az alapszakmám is ezt a megtapasztalást szolgálta, anaesthesiológusként meg kellett tartanom a holisztikus szemléletemet a mindennapokban. Minden társszakmához értenem kellet egy kicsit, hiszen ez előfeltétele volt egy-egy sikeres beavatkozásnak. Kórházi munkám mellett több évet mentőztem, és sok helyen dolgoztam sürgősségi, ill. háziorvosi ügyeletben. Elmondhatom tehát, hogy széles rálátással bírok a jelenleg működő egészségügyi ellátásra. Az ezredforduló környékén kezdtem el foglalkozni a gyógyítás alternatív lehetőségeivel. Kezdetben ez csak afféle hobbynak számított, később azonban mélyült az érdeklődésem a témában. Tanfolyamokon vettem részt és komoly önképzést folytattam. Olyan módszert, projektet kerestem, amivel széles tömegeket lehet viszonylag rövid idő alatt a „jól érzem magam” tartományba billenteni. Ebben az útkeresésben az élet is segített. 2010-től dolgoztam SONO-terápiás központokban (a SONO mellett BEMER készülékek is voltak) bevizsgáló orvosként (Győr, Szombathely, Székesfehérvár, Veszprém, Tatabánya, Vác, Pécs, Ajka, Dunaújváros). Több mint három ezer embert vizsgáltam, ami beszélgetésből, kikérdezésből és egy Doppleres érvizsgálatból állt. Döbbenetes kép rajzolódott ki bennem az emberek egészségi kultúrájáról, az önmaguk iránt érzett felelősségről, a gyógyulásukba vetett hitükről. Megértettem, hogy mennyire fontos a prevenció, a tudatos létezés. Mindegy, hogy mi az eszköz vagy elv, ami gyógyulást eredményez, csak működjön. Élethosszig tartó feladatomnak tartom, hogy a regeneráció, az élhetőbb élet lehetőségeit eljuttassam a mindennapok emberéhez, ezzel is hozzájárulva az EGÉSZhez - az ÉLEThez.

 

Megtalálhatóak vagyunk még:

 

Google+

Facebook

YouTube

 

Bejelentkezés

Nyelv kiválasztása

                                        

8000. Székesfehérvár Selyem utca 1.                                                                                           8200. Veszprém Damjanich u. 4/D.